جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

اظهارنظر داور جنجالی لیگ قهرمانان اروپا | نژادپرست نیستم!

  • کد خبر: ۵۲۱۹۴
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۳
اظهارنظر داور جنجالی لیگ قهرمانان اروپا | نژادپرست نیستم!
داور چهارم دیدار باشاک شهیر و پاریس سن‌ژرمن که با گفتن عبارتی نژادپرستانه دردسر بزرگی در لیگ قهرمانان اروپا درست کرده‌ بود، منکر نژادپرستی خود شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شب گذشته در یکی از عجیب‌ترین اتفاقات تاریخ فوتبال، باشاک‌شهیر به دلیل توهین نژادپرستانه‌ داور چهارم بازی از زمین مسابقه بیرون رفت. به قدری این بازی جنجالی شد که یوفا بازی را یک شب به تعویق انداخت و این جدال به امشب موکول شد.

سباستین کولتسکو، داور رومانیایی، که جنجال بازی باشاک‌شهیر را به پا کرد هنوز به‌طور رسمی درباره حرفی که زده صحبت نکرده است.

ماجرا از این قرار است که داور چهارم به کمک مربی باشاک شهیر توهین نژادپرستانه کرده که «دمبابا» با شنیدن این حرف به سمت داور می‌آید و شدیداً اعتراض می‌کند. او در اعتراض‌هایش به داور می‌گوید که چرا از واژه نژادپرستانه استفاده کرده در صورتی که می‌توانسته جور دیگری بیان کند. این اعتراض او باعث می‌شود که نماینده ترکیه حاضر نشود با حضور این داور به زمین بازگردد. جالب اینجاست که تصمیم گرفته شد جای این داور با یکی از داوران اتاق ویدیوچک عوض شود ولی باشاک‌شهیر بر این عقیده بود که او نباید کلا در اینجا حضور داشته باشد.

طبق گزارشی که ProSport  منتشر کرده کولتسکو در خصوص این مطلب با خانواده‌اش صحبت می‌کند. این رسانه مدعی شد که داور چهارم خطاب به خانواده‌اش گفت: من فقط خواستم آدم خوبی باشم. نمی‌روم ببینم که سایت‌ها و رسانه‌ها در خصوص من چه نوشته‌اند ولی هر کس که مرا می‌شناسد می‌داند من نژادپرست نیستم. حداقل امیدوارم.

پس از این اتفاق، اویدیو هاتگان، داور اصلی مسابقه سکوت اختیار کرد و در این خصوص به europe1 گفت: ما نمی‌توانیم در حال حاضر بیانیه بدهیم. اول باید در خصوص این موضوع با یوفا صحبت کنیم. مشخصا ما ناراحت هستیم ولی به این سکوت ما احترام بگذارید و موقعیت را درک کنید.

پس از این بازی نیز به نقل EFE وزیر ورزش رومانی در خصوص اظهارات داور رومانیایی عذرخواهی کرد و گفت: من از طرف کشور رومانی در خصوص اتفاقی که رخ داده عذرخواهی می‌کنم. ما هر نوع بیان و صحبتی که بتواند نژادپرستانه یا تبعیض آمیز تلقی شود به شدت محکوم می‌کنیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->